De Kapel

Gebouw: 68
Parkeerplaats: 7

Restaurant De Kapel

In een van de meest karakteristieke gebouwen die Berg en Bosch rijk is, is een multifunctionele horecagelegenheid gevestigd. Ooit was het een middelpunt van het sanatorium Berg en Bosch. En ook vandaag is het weer een middelpunt, maar dan voor liefhebbers van een hapje of een drankje op niveau: De Kapel. 

Even de zaak de zaak laten voor een cappuccino op het terras. Uw relaties op de zaak trakteren op een zalige lunch. Vergaderen of een bijeenkomst organiseren in de inspirerende Dominicanessenzaal. Of de cateringservice inschakelen voor de culinaire omlijsting van uw zakelijke evenement. Zoveel mogelijkheden zijn er in De Kapel. De openingstijden zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarvoor én daarna staat de cateringservice óók tot uw beschikking.

Een historische ambiance

De Kapel heeft meer dan 80 jaar historie. Het gebouw was begin jaren dertig een prominent onderdeel van het toenmalige sanatorium Berg en Bosch. Hier verpleegden de zusters Dominicanessen zieken die aan tuberculose leden.
De schitterende architectuur, verfraaid met veel kunstwerken en gebrandschilderde ramen, is al die tijd ongemoeid gebleven. Na restauratie heeft De Kapel weer zijn oude glorie terug. Architecten roemen De Kapel als typerend voorbeeld van de Delftse school. En u zult De Kapel vooral roemen als sfeervol trefpunt in Berg en Bosch…

De Kapel