Een bedrijvenpark in Utrecht met landelijke uitstraling

Berg en Bosch ligt op het geografische middelpunt van Nederland, aan de rand van Bilthoven dat weer grenst aan Utrecht. Vanaf de aanrijroute naar Berg en Bosch is het alsof u een andere wereld ontdekt.

Een wereld van groen, van rust, van ruimte. Vergeet onpersoonlijke bedrijvenparken of grote concentraties aan de rand van de steden. Berg en Bosch is een oase, letterlijk en figuurlijk. Strategischer kan uw bedrijf of organisatie niet gevestigd zijn; de gemeente Bilthoven zet zich actief in op een versterking van de life sciences-positionering van het gebied.

Synergie

Een kansrijke ontwikkeling: Bilthoven ligt vlak bij het UMCU en andere organisaties en bedrijven die hun intrek hebben genomen op het Utrecht Science Park. Het voormalige universiteitsterrein De Uithof krijgt met het Utrecht Science Park een nieuwe invulling, met een synthese tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap.

Ideaal bereikbaar

Het park ligt strategisch nabij het knooppunt van de A27 en de A28, snelwegen die Bilthoven verbinden met de rest van Nederland. Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn elk binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanaf de snelwegen vindt u filevrij uw bestemming over de uitvalswegen naar Berg en Bosch.

Maar ook via het openbaar vervoer is Berg en Bosch bereikbaar, met buslijn 58. Tijdens de  de spitsuren rijdt ook buslijn 258. Met de trein? Vanaf NS-station Bilthoven is het maar drie kilometer naar Berg en Bosch. Een afstand van tien minuten met de fiets. Kán het idealer?

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen