Kom uw nieuwe bedrijfsruimte spotten in de natuur van Berg & Bosch!

Zoekt u voor uw bedrijf een plek om de vleugels uit te slaan? Kom kijken in Berg en Bosch. Omgeven door veel natuur vindt u hier een plek die tot de verbeelding spreekt, met gebouwen die karakter hebben.

Een zakelijke oase die niet alleen groen is, maar ook rustig en ruim. En één met een bijzondere propositie: bedrijven en organisaties zijn alle actief in zorg, gezondheid en sociaal-maatschappelijke dienstverlening.

Er zijn nog verschillende ruimten beschikbaar, Bekijk hier het actuele huuraanbod.

Kantoorunits

Op het terrein van Berg en Bosch bent u welkom in verschillende gebouwen.

Het hoofdgebouw met als entree nr. 60 huisvest het medisch centrum. De dienstverlening omvat hier de gehele zorgketen, van voorlichting en preventie tot aan behandeling en nazorg.

Recht tegenover het hoofdgebouw staat het Economiegebouw, een ingenieuze mix van oude stijl en moderne architectuur. De historische bebouwing omvat (gebouw 114 en 94) 1.500 m2 vloeroppervlakte, de nieuwbouw 4.000 m2 – verdeeld over begane grond en eerste verdieping. Het gebouw is multifunctioneel ingericht, om ook bestemmingen als trainingslocatie of back office mogelijk te maken.

Op het terrein vindt u tevens een aantal transparante paviljoens (gebouw 84, 86, 90, 92). De zichtbare houten draagconstructie geeft elk paviljoen een natuurlijke uitstraling. Die sfeer wordt nog eens versterkt door de gevels, bestaand uit hout en natuursteen. Ieder paviljoen beschikt over een verdiepte parkeergarage.

Huurcondities
Wij kunnen aantrekkelijke condities en faciliteiten aanbieden aan nieuwe (startende) bedrijven die zich willen vestigen op Berg en Bosch.

Huurprijzen
Bestaande bebouwing, o.a. gebouw 60 € 125,- per m² per jaar
gebouw 100 € 145,- per m2 per jaar
gebouw 106 €140,- m2 per jaar
Paviljoens: gebouw 84 en 90: € 160,- per m² per jaar
Parkeren buiten: € 375,- per plaats per jaar
Parkeren binnen: € 750,- per plaats per jaar (in souterrain van paviljoens)

Prijzen te vermeerderen met omzetbelasting, of een BTW-compensatie van 5%. Bovengenoemde huurprijzen zijn gebaseerd op een vijfjarige huurovereenkomst, een eventuele kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Voorschot niet energie afhankelijke Servicekosten
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Een specificatie van de servicekosten c.q. leveringen en diensten is op verzoek beschikbaar.

Voorschot wel energie afhankelijke Servicekosten

Bij aanvang van de huur c.q. oplevering van het gehuurde zal tevens een voorschotbedrag worden vastgesteld (thans € 60,- per m² per jaar) voor de volgende (energie)componenten, gebaseerd op de dan geldende tarieven voor:
– gasverbruik inclusief vastrecht en transport;
– elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht en transport in het gehuurde ten behoeve van de installaties

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere of langere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Een jaar.

Bestemming
De ruimtes op het Berg en Bosch terrein zullen door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt voor medische, culturele, sociale, wetenschappelijke of educatieve doeleinden.

Parkeernorm
De algemene parkeernorm bedraagt 1:50.

Zekerheidsstelling
Huurder verstrekt aan verhuurder een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks per 1 januari of 1 juli, voor het eerst circa 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten prijsindex, reeks CPI – Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen