Ondernemen tussen organisaties met dezelfde visie op life sciences

Welkom op Berg en Bosch. Welkom op een bedrijvenpark met een unieke thematische opzet: op één en hetzelfde terrein vindt u organisaties die actief zijn in de sectoren zorg, gezondheid en sociaal-maatschappelijke dienstverlening.

Die bundeling van gelijksoortige organisaties stimuleert en verbindt. Dat maakt Berg en Bosch tot een unieke business community. Een park om dagelijks in een informele ambiance te netwerken en uw gasten gastvrij te ontvangen. Een park dat ook letterlijk een park is, met veel groen. En waar u uw voordeel kunt doen met de synergie van bedrijven en organisaties die elkaar aanvullen en versterken.

Alles wordt voor u geregeld

Ondernemen is alles wat u hier hoeft te doen. De rest wordt voor u geregeld. Berg en Bosch staat voor gastvrijheid, ook letterlijk: in de persoon van een park host, uw aanspreekpunt voor dagelijkse zaken. Op het terrein is een sfeervolle horeca-voorziening met eigen vergader- en congresfaciliteiten, op een niveau een park als Berg en Bosch waardig. Hoeveel meer service verwacht u van uw toekomstige vestiging?

Missie en visie

Onze missie
Park Berg en Bosch is dé plek voor ondernemen met gezond perspectief.

Onze visie
Park Berg en Bosch is een prachtig en kansrijk park voor bedrijven en instellingen die een relatie hebben met gezondheidszorg. Innovatie, ondernemerschap en samenwerking staan hier centraal. Het park is zo opgezet dat de bedrijven en instellingen worden gestimuleerd tot kennisuitwisseling en samenwerking. Daarbij speelt het park een faciliterende rol. Hospitality staat centraal: voor bedrijven, hun personeel en hun klanten.

Onze basiswaarden

De basiswaarden van Berg en Bosch zijn veiligheid, warme en zorgzame dienstverlening, optimale service (ontzorgen), een plek voor ontspannen en zorgeloos ondernemen en verblijven.

Onze doelstellingen

Berg en Bosch staat voor het stimuleren van onderlinge contacten en samenwerking, ondernemerschap, innovatie, erkenning en aansluiting bij thema’s van zorg en gezondheid. Ook hechten we veel waarde aan het stimuleren van gastvrijheid en de omgang met klanten.

Gevestigde bedrijven

Berg en Bosch is een bundeling van ondernemers en organisaties die actief zijn in zorg en gezondheid en op sociaal-maatschappelijk terrein. Organisaties van groot tot klein, met werkterreinen die elkaar aanvullen en overlappen. Dat maakt het interessant om uw eigen bedrijfsactiviteiten hier te ontplooien als u vergelijkbare activiteiten kent. Welke toekomstige bedrijven en organisaties kunt u tot uw toekomstige buren rekenen?

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen