Eline van de Nes, Hui Chun Tang Traditionele Chinese Geneeswijze

Gebouw: 92
Parkeerplaats: P7 of P11

Acupunctuur & Chinese Geneeskunde Bilthoven

In praktijk Hui Chun Tang, Traditionele Chinese Geneeskunde, kunt u terecht voor acupunctuur, tuina(twie-na) massage therapie, Chinese kruiden, voeding- en leefstijladviezen. De behandelingen zijn erop gericht om fysieke en/of mentale klachten te  verminderen/opheffen. Er is een holistische en persoonsgerichte benadering, waarbij er wordt gekeken hoe de klachten ontstaan en ook wat er “zelf” gedaan kan worden om tot een een betere gezondheid te komen.  Met behulp van leefstijl- en voedingsadviezen  en inzicht in hoe het lichaam werkt vanuit de Chinese geneeskunde kunnen leefstijlveranderingen beter doorgevoerd worden.

 

De praktijkruimte is op terrein van Berg en Bosch (oude sanatorium van Bilthoven). Deze natuurlijke omgeving helpt mee om mensen af te laten stemmen op het zelf-helend vermogen. In ons drukke leven vergeten we af en toe om de stilte toe te laten. Tussen de geluiden van de natuur is de oer- stilte aanwezig. Op het moment dat we daar bewuster op afstemmen, is dat bevorderlijk voor ons innerlijk, brengt het harmonie en bevordert het de genezing.

Bekijk website
Eline van de Nes, Hui Chun Tang Traditionele Chinese Geneeswijze

Eline van de Nes, Hui Chun Tang Traditionele Chinese Geneeswijze

Prof. Bronkhorstlaan 10-G92
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 06-48519222
E-mail: info@elinevandenes.nl


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Hui Chun Tang is gevestigd in gebouw 92. Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot parkeerplaats P7 of P11 . De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • Vanaf hier wandelt u naar gebouw 92. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.

OPENINGSTIJDEN:

Op afspraak

Bekijk de route op het park: