Fivoor – Behandelcentrum Wier

Gebouw: 88
Parkeerplaats:

Bij Wier Kliniek Open behandelen wij mensen met een lichte verstandelijke beperking die intensieve zorg nodig hebben. Zij hebben daarnaast psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblemen maar zijn na intensieve behandeling inmiddels gestabiliseerd. In Wier Kliniek Open in Bilthoven verblijven patiënten tijdens het laatste deel van hun behandeling..

Open Kliniek

Wier Kliniek Open in Bilthoven is onderdeel van Behandelcentrum Wier. Hier verblijven 28 patiënten. Het is een open kliniek. Dat betekent dat patiënten zelfstandig naar binnen en naar buiten kunnen. Daarover maken zij afspraken met hun behandelaar. Patiënten die hier verblijven hebben al een heel behandeltraject achter de rug in onze gesloten klinieken in Den Dolder. Hun verblijf bij Wier Kliniek Open is vaak het laatste deel van hun behandeling. Hier leren zij vaardigheden om weer te kunnen functioneren in de maatschappij. Ook zoeken we met hen naar een fijne plek om te gaan wonen.

Bekijk website
Fivoor – Behandelcentrum Wier

Fivoor – Behandelcentrum Wier

Prof. Bronkhorstlaan 10-G88
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 088 – 1785 100
E-mail: info@fivoor.nl


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Fivoor is gevestigd in gebouw 88. Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot P7. De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • vanaf hier neemt u het wandelpad naar gebouw 88. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.

OPENINGSTIJDEN:

op afspraak

Bekijk de route op het park: