Lievegoed Antroposofisch Zorg – Hoofdentree

Gebouw: 24
Parkeerplaats: 3

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding. Dat is onze missie.

Je bent meer dan je denkt!

Lievegoed is er voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en mensen met problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving of een combinatie hiervan.

Lievegoed is een organisatie met een rijke antroposofische traditie. De basis voor kwaliteit van leven ligt in het deel uitmaken van een warme gemeenschap caring community). Een mens is immers alleen een mens in relatie tot anderen. Lievegoed richt zich daarom zowel op het individu als ook op het individu in verbondenheid met de gemeenschap. In balans komen beide tot bloei.

Lievegoed gelooft in de kracht van positieve gezondheid, ritmes en tradities, kunst en cultuur, contact met de natuur, gezonde leefstijl, duurzaamheid, gezondmakend werk, mindfulness en zingeving. Deze waarden geven hen voortdurend richting in alles wat ze doen en zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Niemand werkt hier toevallig. Het werken bij Lievegoed is een bewuste keuze en dat merk je.

Vanuit de kracht van de gemeenschap werken ze aan een gezonde balans tussen hart, hoofd en handen. Ieder mens is in de kern gezond. Ze leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden.

Bekijk website
Lievegoed Antroposofisch Zorg – Hoofdentree

Lievegoed Antroposofisch Zorg – Hoofdentree

Prof. Bronkhorstlaan 24
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 030-2255555
E-mail: info@lievegoed.nl


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • de receptie van Lievegoed is gevestigd in gebouw 24. Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot P3. De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • U staat nu voor de hoofdentree van gebouw 24. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.

Bekijk de route op het park