Reconnect Humanity

Gebouw: 60
Parkeerplaats: 7

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een relatief nieuwe vorm van healing die anders werkt dan de vormen van healing die we tot nu toe kenden.
Effecten vinden snel plaats (1 tot 3 sessies), zijn vaak duidelijk waarneembaar en blijvend. Het kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens en vele andere vormen van disbalans. Het draagt bij aan persoonlijke groei en bewustwording. Ook kinderen reageren bijzonder goed op deze healing.

Achtergrond

Reconnective healing is een uitwisseling van energie, licht en informatie. Het is een sterke impuls naar heelheid en gezondheid waarmee de balans kan herstellen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door de healing verbinden we ons opnieuw met het oneindige veld om ons heen en vergroten daarmee ons zelfherstellend vermogen en bewustzijn. Ook wordt het vermogen om onszelf in balans te houden en het leven en welzijn van anderen positief beïnvloed.

Bekijk website

Reconnect Humanity

Prof. Bronkhorstlaan 10-G60 2de etage
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: volgt
E-mail; volgt


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Reconnect Humanity is gevestigd in gebouw 60 op de 2de etage. Het gebouw heeft geen lift.  Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot P7. De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • vanaf hier neemt u het wandelpad naar gebouw 60. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.

Bekijk de route op het park