Slow Down Massage

Gebouw: 60
Parkeerplaats: 7

Veel aan je hoofd? Last van stress? Zitten je schouders vast? Lichamelijk op? Behoefte aan aanraking, aandacht, of even tijd voor jezelf? Kom dan ontspannen en ontstressen bij massagesalon Slow Down Massage. Bij Slow Down kun je kiezen uit 4 soorten massages. De Ultimate Relax Massage, de Royal Embrace Massage, de Essentials Massage, of de Hypno-massage.
Relax – de naam zegt het al – is onze klassieke ontspanningsmassage. Embrace is een variant op Relax en gaat meer in op aanraking en huidcontact. En de Essentials massage is voornamelijk gericht op nek-, schouder-, en rugklachten.
Slow Down Massage heeft de beste prijzen in Bilthoven en omgeving, en staat met 4,8 ster hoog aangeschreven op Google. Ervaar het zelf en kom langs.

De massage

Als je nog nooit een massage hebt gehad, dan wil je vast weten wat je kunt verwachten. We beginnen met een korte kennismaking en spreken de massage door. Daarna ga je op je buik op de massagetafel liggen. Ik leg mijn handen op de onder- en bovenkant van je rug. Zo wennen we aan elkaars aanwezigheid en het contact met elkaar. Vanaf dit moment zul je al ervaren dat het gemakkelijker is de spanning die overal in je lichaam (onbewust) aanwezig is los te laten. We doen eventueel wat adamhalingsoefeningen en daarna start ik met een rugmassage: een fijne, toegankelijke massage die je aardt. Daarna ga ik verder met de nek en schouders. Daar zitten vaak de meeste klachten. Ik sluit de achterkant af met een beenmassage.

Als we over de helft van de tijd zijn, is het tijd om om te draaien. Je ligt nu op je rug. Armen, en als er nog tijd is benen, worden gemasseerd. Als je een Embrace Massage hebt geboekt, dan kun je ervoor kiezen om ook buik en borst te laten masseren. De massage wordt afgesloten met een hoofdmassage. Daarna ga je helemaal ontspannen naar huis! Dat is mijn doel. Uiteraard kan de massage worden aangepast aan jouw wensen. Zo kan ik meer druk zetten als je een stevige massage wenst.

Bekijk website
Slow Down Massage

Slow Down Massage

Prof. Bronkhorstlaan 10-G60 2de etage
3723 MB Bilthoven
https://www.slowdownmassage.nl/contact.html


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Slowdown massage is gevestigd in gebouw 60. Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot P7. De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • vanaf hier neemt u het wandelpad naar gebouw 60. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.

Openingstijden:

  • Ik werk op afspraak. Je kunt op onderstaande tijden bij mij terecht. Boek minstens 2 dagen van tevoren i.v.m. drukte.
    Maandag t/m vrijdag 20:00 – 22:00 uur
    Zaterdag t/m zondag 10:00 – 13:00 uur

Bekijk de route op het park