Stichting Tegenkracht

Gebouw: 26
Parkeerplaats:

Stichting Tegenkracht biedt sinds 2006 sport- en beweegprogramma’s aan, voorafgaand, tijdens en/of na de behandeling van kanker. Inmiddels bemiddelen we ook in voedingsadvies en mentaal welzijn. De kwaliteit van leven wordt immers sterk beïnvloed door leefstijl-aspecten.

Dit zijn wij

Wij hebben intensief aandacht voor de deelnemer en bieden altijd maatwerk! Dit doen wij door een persoonlijk programma op te stellen dat vakkundig op iedere afzonderlijke deelnemer is afgesteld.  Al deze maatwerktrajecten worden onder deskundige begeleiding uitgevoerd. Wij hebben hiervoor een uniek landelijk netwerk van professionele behandelaars.

Tijdens de uitvoering van het programma hebben we intensief contact met de deelnemers.  We zetten onze deskundigheid en gedrevenheid daadkrachtig in om het  traject succesvol voor de deelnemer te laten verlopen. We hebben in alle aspecten volop aandacht voor de deelnemer: deze staat centraal!

Bekijk website
Stichting Tegenkracht

Stichting Tegenkracht

Prof. Bronkhorstlaan10-26
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer:via deze link
E-mail: info@tegenkracht.nl


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Stichting Tegenkracht is gevestigd in gebouw 26. Komende vanaf Bilthoven/snelweg rijdt u de hoofdentree van het park voorbij. na 200 mtr treft u rechts nummer 26 met eigen parkeergelegenheid.  Komt u vanuit Maartensdijk dan vindt u 200 mtr voor de hoofdentree gebouw 26 aan uw linker hand.

Bekijk de route op het park