Zelfwijzer Acupunctuur en Psychologie

Gebouw: 60
Parkeerplaats: 7

DE GECOMBINEERDE AANPAK

Je hebt lichamelijke of psychische klachten zoals burn-out, stress of bijvoorbeeld maag-darmklachten. Je kunt hierdoor niet doen wat je graag zou willen. Of je wilt klachten vóór zijn. 

 

We werken samen om twee dingen aan te pakken. Aan de ene kant zaken die spelen (of gespeeld hebben) in je leven, waar je iets aan wilt veranderen of waar je aandacht aan wilt besteden. Aan de anderen kant hebben frustratie, pijn, vermoeidheid en stress zich vaak ook gemanifesteerd in je lichaam. Acupunctuur kan je lichaam doen ontspannen en de energie daar brengen waar die nodig is. Daardoor herstelt het zelfhelend vermogen van je lichaam en lossen problemen zich op.

De aanpak is dus om de energiebalans in het lichaam te herstellen én te kijken naar wat er aan de hand is in je leven. Heel kort door de bocht: prikken en praten. Hierdoor kunnen we jouw klachten zo effectief mogelijk behandelen. Ik blijf daarbij wel met je in overleg over waar jouw behoeftes liggen. Niet iedereen wil graag veel praten.

Bekijk website
Zelfwijzer Acupunctuur en Psychologie

Zelfwijzer Acupunctuur en Psychologie

Prof. Bronkhorstlaan 10-G60
3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 06 – 216 247 28
E-mail: info@zelfwijzer.nl


Navigatie adres en route informatie

  • Professor Bronkhorstlaan 10 – Bilthoven
  • Zelfwijzer is gevestigd in gebouw 60. Hiervoor vervolgt u de route op het park rechtsaf door de slagbomen aan uw rechterhand. Doorrijden tot P7. De parkeerplaatsen staan oplopend genummerd.
  • vanaf hier neemt u het wandelpad naar gebouw 60. Parkeren is gratis en u heeft geen uitrijkaart nodig.